top of page
thumbnail_Bij over mij.jpg

Luuk Frencken

Eigenaar, Fysiotherapeut, MSc Manueel therapeut & Craniomandibulairtherapeut

Dorpsstraat 92,

6074 GD Melick, Nederland

+316 396 848 14

Over mij

Mijn naam is Luuk Frencken, geboren in Roermond en ben trotse eigenaar van Fysio Frencken. In 2015 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen en heb na een jaar werken besloten om verder te studeren aan een driejarige masteropleiding tot Master Manueel therapeut. Tevens heb ik verdieping gezocht in leefstijlcoaching, nek- hoofd- en kaakklachten.

Met veel plezier heb ik acht jaar gewerkt bij Fysio Serton te Heel. Daar heb ik veel mogen leren en is mijn enthousiasme voor het vak groter geworden. In die jaren is mijn ambitie om een eigen praktijk te starten waarin ik mijn visie op het menselijk lichaam mag uitdragen, uitgegroeid tot een droom die ik nu waar mag maken. 

 

Samen met mijn gezin zijn we de uitdaging aan gegaan in het kopen van een huis in Melick waar de droom van een eigen praktijk tot werkelijkheid is gekomen. Ik heb de ambitie om een bijdrage te leveren aan de mensen in Roerdalen in de vorm van goede zorg met betrekking tot het bewegend functioneren.


Tenslotte kijk ik graag verder dan alleen de fysieke klacht, ik zoek naar de mens achter de klacht, wat beweegt deze persoon en welk gedrag maakt dat de klachten zich ontwikkelen? Het functioneren van de hele bewegingsketen in combinatie met het gedrag van de patiënt zijn belangrijke factoren die vaak over het hoofd gezien worden.

Naast de passie voor mijn vak, ben ik trotse vader van een zoontje en partner van mijn vrouw. In mijn vrije tijd ga ik graag eropuit met mijn vrouw en zoontje, met mooi weer ben ik graag actief bezig in de tuin en om mezelf fit te houden ga ik wekelijks bootcampen.

Opleidingen

2022

Craniomandibulair therapeut

Physio Education te Gennep

2021

Leefstijl coach

Breederode school te Rotterdam

2016-2019

MSc Manueel therapeut

SOMT te Amersfoort

Hoofd-nek en kaakfysiotherapie

Leefstijlcoaching en motivational interviewing

Master manuele therapie

Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en daarom blijf ik me regelmatig scholen. Hieronder een overzicht van mijn opleidingen.

2011-2015

BSc Fysiotherapeut

Hogeschool Zuyd te Heerlen

Fysiotherapie

bottom of page